luni, martie 25, 2013

despre noi, gen...

ladies and gents, iata ca revin dupa multa vreme in care am suferit un triliard de schimbari, de la atitudine si personalitate pana la dobandirea unui loc de munca cinstit si implicit extrem de agreabil.
ma simt indreptatita sa mai aberez; mai ales ca am mai citit si eu O carte. ma simt mai desteapta :)).
in ultima vreme am observat ca am devenit o aroganta si o nesimtita, dar consider ca nu e nimic gresit mai ales ca vreau sa supravietuiesc in societatea asta infectata de toate bolile contagioase.
cica "barbatul trebuie sa fie putin mai frumos ca dracu' " asta inseamna ca in ceea ce-l priveste, are libertate totala la uratenie; singura perioada in care are si el voie sa fie putin simpatic tine de la 1 luna la 4 ani. deja cand incepem sa discutam de maturitate are voie cu par pe spate si cosuri pe burta, parul din nas sa ii atinga varful nasului, are voie cu chelie si urechi clapauge, negi pe oraji, picioare cracanate si scurte si o burta cat butoiu. ei bine, atata vreme cat nu-l depaseste pe cel mai urat cu spume (scaraoschi) se incadreaza in standardele societatii contemporane.
iar daca cumva se apuca sa-si taie parul din nas, sa se epileze pe piept, sa-si penseze sprancenele si sa se unga cu ulei, pentru stralucire si hidratare, atunci nu mai e barbat, e un gay metrosexual, de care aia ramasi "barbati" rad cu gura pana la urechi printre ragaituri si parturi.
noi, in schimb, trebuie sa fim impecabil de frumoase, iar in ceea ce priveste lista de eforturi de ingrijire aferente aspectului cerut de "barbati" depaseste cifra 1578958488478.
frumoasa inseamna multe' inseamna slaba, slaba si iar slaba, inseamna sa mananci 1 frunza pe zi toata viata in timp ce el haleste juma' de porc la o masa si la desert cate-o cofetarie intreaga cu tot cu vanzatoare, inseamna inalta, fara aripioare, tate cat se poate de mari astfel sa poti primi o "barca cu motor", posterior cat mai mare si mai bombat, eventual 2 coaste scoase, unghii perfecte, nici un fir de par in vreo alunita ascunsa pe spate, piele fina, bronzata, lipsita de vergeturi si celulita, gambe si glezne subtiri si daca se poate si cu parul cret putin mai jos de umeri, te poti numi aproape, draguta!
cred ca a sosit momentul sa inversam rolurile. ca sa nu ne mai intrebam noi de atatea ori "sunt grasa?", sa manance si ei frunze si sa ne lase si pe noi macar putin sa fim putin mai frumoase ca dracu'.

ma inclin!


Niciun comentariu: