vineri, martie 29, 2013

spune Da! spalatorilor de geamuri civilizati!

daca mai prind pe cineva ca injura tiganii din intersectie, care se ofera sa spele parbrizu' cu apa si spuma din scuipat, o sa-i urez sa-l ploua cu broaste raioase si sa-l alerge toti cainii dingo din toata Romania, cat o trai el pe fata pamantului.
dupa ce mi-a fost spalat parbrizu' fortat, cu apa netrasa din wc-urile de la gara Obor si amenintata cu moartea cu un cutit de unica folosinta in intersectie la Hasdeu, "fa da-mi 5 mii ca daca nu te tai", astazi pentru prima data, in viata vietilor mele, am intalnit un spalator de geamuri civilizat! stiu ca e oximoron si ca asemenea calitate nu se incadreaza in trasaturile umane ale unui spalator de geamuri, dar iata ca mi s-a aratat exceptia de la regula.
ei bine, astazi in timp ce stateam la semafor (mai precis la intersectia dintre Bulevardul Ghencea si strada Petre Ispirescu - asta ca sa stiti unde-l gasiti!!!) un spalator de geamuri cu ce-i mai aibi dinti intre toti spalatorii de geamuri, vazandu-mi masina stropita cu noroi alb pe toata partea dreapta a venit la mine, si ATENTIE! s-a oferit sa-mi spele parbrizu' si geamul drept lateral, DIN PARTEA CASEI, FARA BANI!!! si chiar asta s-a intamplat mi-a spalat geamurile fara bani, cu apa curata si dero, de data asta, spunandu-mi: "o domnisoara nu poa' sa mearga cu masina noroita".
da, m-a facut sa ma simt prost! nu stiu de ce, dar a reusit. sigur e o strategie de marketing, daca aveam marunt jur ca-i dadeam dreptu' desi mentionase ca e din partea casei, dar din pacate n-a avut noroc si nici nu a protestat. bravo lui, a demonstrat ca spala parbrize de placere si nu pentru bani :))
dincolo de toate experientele mele esuate cu spalatorii de geamuri, asta de azi, le-a anulat pe toate.
promit sa nu mai mai plang de niciunul pana la urmatoarea abatere!

Niciun comentariu: